Hoe de JD Edwards Orchestrator uw gegevensoverdracht vereenvoudigd

De configuratie en het beheer van de Application Interface Services (AIS) Server kan complex zijn. Om de juiste output te genereren, moet u vaak een grote hoeveelheid waardes meegeven.

Zo vereenvoudigd de JD Edwards Orchestrator uw gegevensoverdracht

De output is bovendien vaak slecht leesbaar en daardoor moeilijk te interpreteren. De JD Edwards Orchestrator maakt het invoeren van input eenvoudiger en zorgt voor een overzichtelijke gegevensoverdracht.

Om tot een bepaalde uitkomst te komen, voert u in de AIS Server doorgaans verschillende calls uit. Met de Orchestrator kunt u verschillende calls reduceren tot één call. Dit maakt het overdragen van gegevens een stuk eenvoudiger en efficiënter.

De Orchestrator helpt u ook met het toevoegen van logica aan de inkomende ruwe data. Zo kunt u bepaalde voorwaardes toevoegen aan data die bijvoorbeeld afkomstig zijn uit een temperatuurmeter van een machine. Zodra de temperatuur een afwijkende waarde aanneemt, wordt dit automatisch herkend. Op deze manier kunt u doelgericht vervolgstappen ondernemen.

Enkele andere voordelen van de JD Edwards Orchestrator:

 • Een nieuwe data request service waarmee orchestrations worden gecreëerd, zodat data wordt opgehaald uit tabellen en views in JD Edwards. De data kan worden samengevoegd, bijvoorbeeld als som of gemiddelde.
 • Gebruikers kunnen verschillende orchestrations met elkaar verbinden. Denk aan het automatisch genereren van een inkooporder, zodra de voorraad tot een bepaald niveau is gedaald.
 • Door het uitvoeren van output mappings, hebben gebruikers meer controle over orchestration output (de indeling van data die wordt teruggestuurd naar de REST service respons). Hierdoor kunnen externe systemen de verwachte respons vanuit de orchestration beter inschatten en begrijpen.

De Orchestrator in een notendop

De JD Edwards Orchestrator is een laag bovenop de AIS Server en is ontwikkeld om ruwe data van externe tools, systemen en apparaten bruikbaar te maken voor JD Edwards. In lijn met het Citizen Developer-concept, maakt de tool het creëren van orchestrations laagdrempelig voor niet-ontwikkelaars, terwijl programmeurs, door de toevoeging van Groovy scripting en REST calls, oneindige mogelijkheden hebben in het maken van de meest complexe orchestrations.

Meer weten over de mogelijkheden van de JD Edwards Orchestrator voor uw organisatie? Wij helpen u graag op weg. Neem contact met ons op door het invullen van het formulier aan de rechterkant.

Deel deze pagina

Contactformulier

  privacyverklaring*

  Meer informatie?

  Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

  Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

  Gerelateerde kennisbank items

  Blog

  Met Premier Support tot minimaal 2034 is dit een goed moment om nog eens naar JD Edwards EnterpriseOne Release 24 te kijken. Release 24 bestaat uit 2…

  Blog

  Met de verlenging van Premier Support door Oracle tot ten minste 2034 is dit een goed moment om naar de onlangs aangekondigde JD Edwards EnterpriseOne…

  Blog

  Retrofit is een term die je steeds vaker voorbij hoort komen. Met retrofitten wordt het aanpassen van machines en apparatuur bedoeld, om deze aan de m…