SEPA optimaliseert de ondersteuning van de SEPA betalingswijze. De oplossing garandeert volledige controle en beveiliging over uw betalingstransacties voor zowel inkomende als uitgaande betalingen. Met de SEPA Enhancement beschikt u over een volledig geoptimaliseerd betaalproces.

De SEPA enhancement van Forza

Met de introductie van de SEPA betalingswijze is het betaalproces in de JD Edwards software ingrijpend veranderd. Oracle heeft een aantal ESU’s beschikbaar gesteld om de veranderingen in de software uit te rollen. Bij het implementeren van de SEPA software werd het duidelijk dat we verschillende optimalisaties op de standaard konden toepassen.

De Forza Consulting SEPA Enhancement is beschikbaar op zowel het uitgaande betalingsproces (SEPA Credit Transacties, SCT) als het inkomende betalingsproces (SEPA SDD). Zowel het uitgaande als inkomende betalingsproces kunnen los van elkaar worden geoptimaliseerd, ook kan de SEPA oplossing volledig met de Bank & Cash Management oplossing geïntegreerd worden.

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

SEPA Credit Transacties (SCT)

De Forza SEPA Credit Transactie verbetert het standaard proces op twee kritische punten. De SCT oplossing ondersteunt alle bankformaten uit alle SEPA-landen en van alle banken, in tegenstelling tot één enkel bankformaat. Bovendien wordt het XML bestand volledig beveiligd, waar bedragen en rekeningnummers op het standaard bestand nog veranderd kunnen worden.

Forza’s SEPA Credit Transactie oplossing garandeert dat uw SCT betaalbestanden overal in het Europees betaalgebied door alle banken worden geaccepteerd. Bovendien wordt de integriteit van de betaalbestanden geborgd. SEPA SCT biedt de zekerheid dat betalingen soepel, correct en tijdig worden uitgevoerd en dat betaalbestanden zijn beveiligd tegen fraude.

  • Ondersteunt alle bankformaten voor SCT in alle SEPA-landen
  • Mogelijk nieuwe formaten worden in SEPA SCT opgenomen
  • Hash totalen borgen de integriteit van het XML bestand

 

SEPA incoming direct debits (SDD)

De Forza SEPA oplossing verbetert een aantal beperkingen in het betaalproces met automatische incasso’s. Met onze oplossing wordt de kans op het maken van fouten verkleind door het implementeren van een logische volgorde in het proces. Bovendien worden diverse controleslagen geïmplementeerd waardoor efficiënt betalingscontroles zijn uit te voeren.

  • Een enkele werkplek voor alle activiteiten
  • Interactieve verwerking van errors
  • Verbeterde mandaat registratie
  • Garandeert correcte XML berichten
  • Facturen worden alleen afgewikkeld wanneer de ontvangst bij de bank is geboekt

 

Download SEPA factsheet
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu