Factsheet PACKMAN

Vaak is het testen en uitrollen van wijzigingen een terugkerend en handmatig technisch proces wat op verschillende omgevingen plaats moet vinden: de software ontwikkelen, testen, weer verder optimaliseren in de ontwikkelomgeving, testen in de acceptatie-omgeving en vervolgens daadwerkelijk uitrollen in de productieomgeving.

Een deel van het technical change management proces, namelijk het beschikbaar stellen van de ontwikkelprojecten in de verschillende omgevingen van JD Edwards, kan overzichtelijk, goedkoper, efficiënter en vooral automatisch dankzij PACKMAN.

  • Versnel uw ontwikkel- en productieproces
  • Bespaar tijd op handmatige package builds en implementatie-activiteiten
  • Verminder handmatige taken en voorkom fouten
  • Blijf op de hoogte van de voortgang van automatisch gegenereerde meldingen en rapporten

Download de PACKMAN factsheet voor meer informatie.

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu