6 praktische tips voor een succesvol build en deployment-proces in JD Edwards

Het bijhouden van packages binnen uw JD Edwards omgeving kan een behoorlijk omvangrijke klus zijn voor uw CNC-systeembeheerders. Aangezien JD Edwards geen complete oplossing biedt voor het efficiënt uitvoeren van package builds en deployments, kiezen CNC’ers er vaak voor om eigen maatwerk toe te voegen.

Hoe zorg je voor een succesvol build en deployment-proces in JD Edwards?

Soms werkt dit, maar vaak ook niet. Op basis van verschillende CNC-praktijkverhalen hebben we een e-book samengesteld met 6 praktische tips om u te helpen uw technische verandermanagement in JD Edwards te verbeteren.

In dit e-book leest u:

  • De meest voorkomende problemen waar CNC’ers tegenaan lopen tijdens het package build en deployment-proces.
  • Handige tips om u te helpen uw technisch verandermanagement in JD Edwards te verbeteren.
  • Richtlijnen voor het bijhouden en opschonen van packages.

Vul het formulier in om het e-book: ‘6 praktische tips voor een succesvol build en deployment-proces in JD Edwards’ te downloaden!

Deel deze pagina

Download e-book 6 praktijktips voor uw package builds

Meer informatie?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

Gerelateerde kennisbank items

PDF download

On the field of bank payments automation, we’ve used our success and experience with CGI Payman for JD Edwards, to create a cloud based Bank Payment A…

PDF download

Building on our success and vast experience on the field of invoice automation with SCANMAN for JD Edwards, we have created a cloud based Supplier Inv…

PDF download

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP.