Factsheet PACKMAN

Vaak is het testen en uitrollen van wijzigingen een terugkerend en handmatig technisch proces wat op verschillende omgevingen plaats moet vinden: de software ontwikkelen, testen, weer verder optimaliseren in de ontwikkelomgeving, testen in de acceptatie-omgeving en vervolgens daadwerkelijk uitrollen in de productieomgeving.

Hoe kan PACKMAN je helpen?

Een deel van het technical change management proces, namelijk het beschikbaar stellen van de ontwikkelprojecten in de verschillende omgevingen van JD Edwards, kan overzichtelijk, goedkoper, efficiënter en vooral automatisch dankzij PACKMAN.

  • Versnel uw ontwikkel- en productieproces
  • Bespaar tijd op handmatige package builds en implementatie-activiteiten
  • Verminder handmatige taken en voorkom fouten
  • Blijf op de hoogte van de voortgang van automatisch gegenereerde meldingen en rapporten

Download de PACKMAN factsheet voor meer informatie.

Deel deze pagina

Download de factsheet

Meer informatie?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

Gerelateerde kennisbank items

PDF download

On the field of bank payments automation, we’ve used our success and experience with CGI Payman for JD Edwards, to create a cloud based Bank Payment A…

PDF download

Building on our success and vast experience on the field of invoice automation with SCANMAN for JD Edwards, we have created a cloud based Supplier Inv…

PDF download

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP.