Factsheet SSPR

Met de Self Service Password Reset solution (SSPR) add-on voor JD Edwards kunnen gebruikers zelf hun password snel en veilig resetten, zonder dat ze hiervoor een beroep hoeven te doen op de helpdesk of de IT afdeling.

Self service password reset

Reduceer de werkdruk van de helpdesk en administrator met SSPR

SSPR reduceert de tijd die de helpdesk moet besteden aan het resetten van passwords en voorkomt wachttijden bij de eindgebruiker.

Deel deze pagina

Download Factsheet

Meer informatie?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

Gerelateerde kennisbank items

PDF download

On the field of bank payments automation, we’ve used our success and experience with CGI Payman for JD Edwards, to create a cloud based Bank Payment A…

PDF download

Building on our success and vast experience on the field of invoice automation with SCANMAN for JD Edwards, we have created a cloud based Supplier Inv…

PDF download

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP.